Kosmetisk Mølholm, en del af Hudcenter Mølholm, som er blandt én af Danmarks førende.

Klinikken tilbyder kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, udført af de mest erfarne og dygtige læger og sygeplejersker, som alle er specialiserede i det kosmetiske og dermatologiske speciale. 

Som behandlere er vi konstant optaget af at holde os ajour med den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for kosmetisk dermatologi og ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Derfor deltager vi jævnligt i kongresser, både i Danmark og udlandet.

Vores tilgang er altid at tage afsæt i den enkelte og få klarlagt dine ønsker og behov i forhold til at forandre eller forbedre udseendet. Vi prioriterer tillid, tryghed, ærlighed og æstetik højt i alt vi foretager os. Vi tager afsæt i ”less is more”, det er vigtig for os at du oplever at være en bedre men stadig en naturlig udgave af dig selv.  

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger så vi på den måde kan ramme de individuelle behov og hvad du som kunde ønsker. Herudfra tilbyder vi en grundig vejledning, behandling og opfølgning og sætter en stor ære i at vores kunder oplever stor tilfredshed og kommer igen.

Klinikken ledes af Flemming Andersen, speciallæge i hudsygdomme, lektor, Ph.D.
 
Se ovenfor for konkrete behandlinger og information.
 
Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.