SkinPen

Hvad kan SkinPen® bruges til?

SkinPen® er den første microneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til sikkert og effektivt at behandle og reducere ar efter akne i ansigtet. 

Derudover er behandlingen med til at reducere solskader, fine linjer og rynker og til at opnå en naturlig og ensartet hudstruktur.

SkinPen® er klinisk dokumenteret til at virke hos både mænd og kvinder, og på både lys og mørk hudtype.

 

Hvordan foregår behandlingen? 

SkinPen® udsætter huden for kontrollerede mikroskader og stimulerer derved kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Behandlingen udføres med éngangsnåle, som bliver ført hen over huden i 3 passager. Behandlingen bygger på den videnskabeligt dokumenterede  effekt kaldet Collagen Induktion Therapy, og stimulerer, grundet de mange små huller i huden, til ny kollagendannelse. 


Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager ca. 30 min.

 

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være lyserød til rød som ved en let til moderat solskoldning. Typiske reaktioner er tør og ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Dette vil aftage efter en uges tid.

 

Kan behandlingen gentages?

Behandlingen kan gentages med minimum 1 måneds mellemrum. 

 

Forventet resultat

Hudstrukturen forbedres. Flere behandlinger vil optimere resultatet.

 

Lov om betænkningstid og samtykke 

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen og have modtaget såvel skriftlig som mundtlig information. Behandlingen kan herefter udføres samme dag.

 

Forsigtighedsregler

Vi tilbyder ikke behandlingen til gravide eller ammende.


Da det for nogle kan være rart at have en at dele oplevelsen med, er du velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) til konsultationen.


Vi glæder os til at se dig

 

Med venlig hilsen

Kosmetisk Mølholm, Dermatologisk laserklinik

PRIVATHOSPITALET MØLHOLM