Rynker

Rynkebehandling

 

Ønsker du at forbedre dit udseende og minimere dine rynker, uden at lave om på dig selv eller at det bliver for synligt. Så er der er flere forskellige behandlingsmuligheder, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

Individuel behandling af rynker og hudstruktur.

Der er flere årsager der ligger til grund for hvorfor rynker opstår, og hvilke behandlinger der vil foretrækkes som vil give det bedste resultat, dette analyseres og vurderes i samråd med vores sygeplejersker ved en konsultation.

I de fleste tilfælde vil injektionsbehandlinger såsom: Botox og Filler, kunne forbygge samt forbedre linjer og rynker. Derudover vil laserbehandlinger såsom: PicoWay Resolve, Ellipse Frax 1550, Fraktioneret Co2-laser (non-ablativ), forbedre hudstrukturen, så huden regenererer, så linjer/rynker minimeres og huden får en flottere glød og udstråling. 


Hvis du ønsker at høre mere om hvilke behandlingsmuligheder, der vil forbedre din hud.
Så book en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske online eller kontakt os direkte.  

Hvorfor opstår rynker?

 

Rynker opstår som et led i den naturlige aldring. Huden og knoglestrukturen ændrer sig i takt med alderen. Huden mister sin elasticitet, og kollagenniveauet reduceres.
Der er stor forskel på, hvor hurtigt vi ældes og mister elasticitet i huden. Det afhænger blandt andet af genetiske faktorer, men også af livsstil, hvor især rygning og soleksponering har stor betydning.

 

 

Kan rynker forbedres/forebygges?


Mange rynker der er opstået kan enten fjernes eller reduceres med forskellige kosmetiske behandlinger. Hvis ikke du har rynker, kan man også få foretaget behandlinger, så huden forbliver fin og på den måde udsætter for tidlig aldring af huden. 

Rynker, der opstår på baggrund af vores mimik, skal behandles på én måde, nemlig Botox. 

Mens rynker, som opstår på grund af mistet volumen eller reduceret elasticitet, skal behandles på en anden måde. Det kunne for eksempel være fillers (Restylane) eller en laserbehandling, som stimulerer huden til at genopbygge en stærkere og forbedret hudstruktur, hvilket resulterer i mindre rynkerne/fine linjer.

 

Vi tilbyder forskellige behandlinger, og tilrettelægger i fællesskab den bedste behandling for dig.

Injektionsbehandling mod rynker

Laserbehandlinger til forbedring af hudstruktur/rynker