Hårfjernelse

Permanent hårfjernelse

Er du ked af uønsket hårvækst, indgroede hår eller at du ofte skal fjerne hår? 

 

Så er IPL-behandling løsningen for dig. 

Ved de fleste personer som har mørke hår og hudtype 1-3, vil der gennemsnitlig efter ca. 8 behandlinger opnås permanent hårreduktion på 60-80 %. 

Så hvis du har overvejet en permanent hårreduktion, ser vi dig gerne til en konsultation, hvor vi planlægger behandlingen.

Hårfjernelsesbehandling


IPL betyder Intense Pulsed Light, og bruges blandt andet til permanent hårreduktion. IPL er en laserteknologi med bredspektret lys i forskellige bølgelængder. Lyset absorberes af pigmentet melanin som findes i det mørke hår. Lyset omdannes til varme og hårsækken ødelægges. Herved går håret til grunde, og det vil ikke være muligt for nye hår at gendannes.

Gennemsnitlig skal der ca. 8 behandlinger til for at opnå permanent hårreduktion på 60-80 %, som er det resultat, man kan forvente af behandlingen. Det vil ikke være muligt at blive 100 % hårfri, da der altid vil være tynde hår, samt lyse hår, som ikke kan behandles. 

Lyse hår samt røde hår kan ikke behandles, da disse ikke indeholder pigment. 

Hormonal ubalance påvirker hårvæksten. Så hvis du lider af for eksempel hirsurtisme (kraftig forøget hårvækst) eller PCO/PCOS, skal du forvente flere behandlinger end gennemsnittet samt efterfølgende vedligeholdelsesbehandlinger. 

For yderligere information om IPL for permanent hårreduktion se nedenfor samt kontaktoplysninger, hvis behandlingen er noget for dig og ønsker en konsultation.

IPL (intense pulsed light)